1001 filmi, mida elu jooksul peab nägema

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Täiendatud kordustrükk

On filme, mida lihtsalt ei tohiks vaatamata jätta. Selles raamatus oleva filmivaliku aluseks on ajalooline, vaataja- ja kriitikutepoolne tunnustus. Informatiivsed ja köitvad arvustused rahvusvaheliselt tunnustatud kriitikutelt muudavad „1001 filmi“ asendamatuks teatmikuks igale filmisõbrale.

· Rikkalikult fotodega illustreeritud raamat pakub välja filminimistu, mis hõlmab kogu filmiajalugu, kogu maailma, kõiki žanreid: tummfilmid ja avangardfilmid, Euroopa, Ameerika, Lähis-Ida jt. piirkondade filmid, joonisfilmid, dokumentaalfilmid ja lühifilmid.

· Välja on toodud filmiauhinnad, mis linateos on saanud: Oscarid ja Oscari nominendid, Cannes´i, Berliini ja Veneetsia rahvusvahelistelt filmifestivalidelt võidetud auhinnad ja aunimetused.

· Raamatu lõpus on täielik pealkirjaregister, mis toob ära nii filmi originaal- kui ka eestikeelse pealkirja. Sellele järgneb täielik loetelu režissööridest, kelle filmid käesolevas raamatus ära on toodud. Lisaks on raamatus filmide loetelu originaalkeeles, mis jaguneb žanrite järgi.
Toode on läbimüüdud!