Otse lehe sisu juurde

Kala suitsutamine

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Egon Binder
Tõlkinud
Jana Johanson
Toimetanud
Kadri Kaljurand
"Hea kalasaak on küll suur õnn, aga hilisem nuputamine, et milliseid delikatesse sellest valmistada saaks, on hoopis keerulisem. Raamatus on toodud retsepte, et valmistada isuäratavaid suitsukalaroogi, kas siis oma perele või sõpradele. Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kas köögis on võimalik kala suitsutada? Kuidas ehitada suitsutusmajakest? Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse Egon Binderi nõuanded. Praktiline käsiraamat annab nii algajatele kui ka edasijõudnutele asjatundlikke õpetusi: alates värske kala töötlemisest ja valmistamisest, lõpetades suitsutusseadmete ehitamisega "

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    08140248
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2013
    Mõõdud
    140x210
    Leheküljed
    96
    Ribakood
    9789949340248
    Tõlkinud
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt