Otse lehe sisu juurde

Kodune veinikunst

Õunaveinist porgandiveinini

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Toivo Niiberg
Toimetanud
Evelin Piip
"Veinitootmise ajalugu ulatub aastatuhandete taha ja vein oli ka üks esimesi toiduaineid, mida hakati tootma ning säilitama suuremates kogustes. Tänapäeval on tänu isemajandamise populaarsuse tõusule hakatud veini järjest rohkem ka kodus tegema. Toivo Niiberg õpetabki oma raamatus, kuidas valmistada lihtsate vahenditega maitsvaid ja koduseid veine. Muu hulgas jagab ta teadmisi, kuidas veini vaadelda ja selle pargisust hinnata, valida sobivat toorainet ja arvutada veinivirde koostist, veini kääritada, laagerdada, villida ja pastöriseerida ning vältida veinivalmistamisel vigu ja haigusi. Samuti leiab veinihuviline siit hulganisti retsepte, mis ulatuvad klassikalistest puuvilja- ja marjaveinidest köögivilja- ja ravimveinideni, siidritest hõõg- ja vahuveinideni. "

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0814741
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    162 x 220
    Leheküljed
    336
    Ribakood
    9789949344741
    Keel
    Lisamise aeg
    02.08.2016
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt