Otse lehe sisu juurde

Küpsetaja käsiraamat

Kirjastus
Varrak
Autor
Eva Pärtel
Toimetanud
Karin Kastehein
Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Peamiselt sisaldab see magusate küpsetiste retsepte, kuid peaaegu iga tainaliigi kohta on toodud ka üks soolane küpsetis. Lisaks leiab nippe ja soovitusi, kuidas tainategu paremini õnnestuks või mil moel retsepti põnevamaks muuta. „Soovin, et klassika tõuseks üha enam au sisse ja seetõttu sisaldabki see raamat paljusid klassikalisi retsepte. Seda pigem käsiraamatu võtmes kui retseptikogumikuna,” ütleb raamatu autor Eva Pärtel, Perenaise Pagariäri eestvedaja. Eva sulest on varem ilmunud kokaraamatud „Tordid ja koogid nagu ehtsas pagariäris“ (Ajakirjade Kirjastus, 2013) ning „Jäätised ja sorbetid. Masinaga ja ilma“ (Ajakirjade Kirjastus, 2014).

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0305239
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    240x168
    Leheküljed
    248
    Ribakood
    9789985335239
    Keel
    Toimetanud
    Kujundaja

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt