Otse lehe sisu juurde

Liha soolamine ja suitsutamine

Singist ribini

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Bernhard Gahm
Tõlkinud
Kerstti Kittus
Toimetanud
Viivika Rõuk, Konsultant Virgo Loide
Kui te ei soovi lihatooteid poest osta, vaid eelistate omakasvatatud või teada-tuntud talu loomi, sest teile on tähtis, kuidas neid peeti ja millega söödeti, siis pakub liha soolamine ja suitsutamine teile võimalust valmistada kodus kvaliteetseid toiduaineid. Asjaarmastajast lihameister saab lihatooteid valmistada oma maitse järgi ja kuigi tegemist pole väga levinud hobiga, on see harrastus hea võimalus argistressi maandada. Omavalmistatud lihatoodetega rikastate perekonna toidulauda, loote koju tagavarad ja hoiate raha kokku. Kui lihameistritarkusi on omandatud piisavalt palju, võite sugulasi, sõpru ja kolleege üllatada koduse soolaliha või suitsusingiga.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0818813
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2012
    Mõõdud
    170x235
    Leheküljed
    128
    Ribakood
    9789949148813

    Kategooria Top 10

    Sama hinnaga