Maailma leivad

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
See raamat tutvustab lugejat leivavalmistamise saladustega ning näitab ühtlasi, et leivaküpsetamine on üllatavalt lihtne. Pealkirjas sõna „leib” märgates haarab Eesti perenaine küllap kõigepealt rukkijahukoti järele. „Maailma leivad” pakub aga kõikvõimalikke nisu- ja maisijahust leibu, nii õhulisi pätse kui lamedaid kettaid, mida me kõik reisidel maitsta oleme saanud. Püüda neid kodus küpsetada võib olla paras väljakutse või põnev hobi, igal juhul aga leiate sellest raamatust oma roa kõrvale sobiva leiva ning avastate ühtlasi, kui tore on perele või külalistele omaküpsetatud leiba pakkuda.



Paul Gayler on kokku kogunud valiku isuäratavate traditsiooniliste leibade retsepte kogu maailmast – Euroopast, Aasiast, Põhja-Aafrikast ja Põhja-Ameerikast. Mõned on teile ehk tuttavad, nagu näiteks ciabatta, klassikaline baguette ja naan, teised aga ootavad veel avastamist, nagu Portugali päritolu broa või Itaalia focaccia Aasia moodi.

Toode on läbimüüdud!