Õlu, õllekõrvane ja õlletoidud

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
"Õlu on juba ammustest aegadest olnud eestlaste armastatud jook. Seda valmistati nii taludes, mõisates kui linnades. Õlut pruuliti kõikideks tähtsateks sündmusteks – jaanipäevaks ja jõuludeks, ristseteks ja pulmadeks. Õllega maksti isegi palka ja trahve. Õlu on tänapäevani oma populaarsuse säilitanud, rikastunud on aga sortide ja maitsete valik.
Selles raamatus on oma koht nii traditsioonilisel kui ka tänapäevasel õllepruulimisel. Raamat sisaldab ka hea valiku huvitavaid toiduretsepte, kus õlu on tähtsal kohal − õllekõrvane, supid, põhiroad, küpsetised, magustoidud ja maitsvad joogid. Raamat pakub rohkelt ideid, kuidas oma toidu- ja joogilaud põnevaks ja uudseks muuta.
Mõnusat õllepruulimist!
Ise tehtud, hästi tehtud!"
Toode on läbimüüdud!