Eesti Autosport 2016

0 из 5
Оценить
Доставка 7-14 рабочих дней
34,15 €
Обычная цена: 35,95 €
Наличие в магазинах
Järjekordne raamat sarjast „Eesti Autosport“ koondab endas traditsiooniliselt kokkuvõtet aastast Eesti autospordis. Hulgaliselt pildimaterjali, põhjalikud ülevaated, persoonilood ja 2016. aastat kokku võttev statistika. Järjekorras on see juba 14. raamat ja sellise pika traditsiooniga spordiraamatuid pole Eestis palju. Aasta pakkus meile erinevatelt aladelt erinevaid emotsioone ja need on kõik siia kaante vahele pandud.
Koduste võistluste ja Eesti sõitjate välisvõistluste kokkuvõtete kõrval leiab „Eesti Autosport 2016“ raamatust Eesti autospordiga seotud inseneride eduloo. Wisefab on autospordis, eriti driftis, tuntud nimi üle maailma ja sellest ettevõttest ning selle eestvedajatest räägib tänavune persoonilugu. Noored Eesti insenerid on seotud ka teise looga selles raamatus, FS Team Tallinn on viimase dekaadi jooksul andnud suure panuse Eesti autospordi ja autonduse arengusse, seda läbi tudengivormeli projekti.

See raamat on väärikas kokkuvõte 2016. aastast Eesti autospordis ja see leiab kindlasti tee Eesti autospordisõbra raamaturiiulisse.
Доставка 7-14 рабочих дней
34,15 €
Обычная цена: 35,95 €
Наличие в магазинах