Loodusfoto lugu ja lumm

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Tunnustatud loodusfotograafide Urmas Tartese ja Arne Aderi uue raamatu läbivaks teemaks on teekond loodusfoto lugude ja lummani. Kuidas püüda pildi sisse põnevat sõnumit? Kuidas tabada hetki, kus sõnad on üleliigsed? Fotograafia aluspõhimõtted on universaalsed. Pole vahet, kas keskendume lähipildistamisele, kaugpildistamisele või tavapildistamisele. Ka pildistamise objekt ei muuda fotograafilise mõtlemise alustalasid. Seetõttu leiavad siit lugemisainet ka need fotograafid, kes veel looduse pildistamiseni pole jõudnud. Rohkelt illustreeritud käsiraamat loodusfotograafia huvilistele, algajatele ja professionaalidele.



Raamatu üks autoritest, Eesti Maaülikooli professor Urmas Tartes pälvis äsja esimese eestlasena võidu ühel maailma prestiižikaimal loodusfotograafia võistlusel Wildlife Photographer of the Year. Võidu tõi Tartesele pilt lumekirbust lumehelbel, mis kandideeris kategoorias „Loomad oma keskkonnas“. Võidupildi lugu on ka käesolevas raamatus lahti seletatud.



Arne Ader on üks esimesi eestlasi, kes julges (taasiseseisvunud Eestis) täielikult pühenduda looduse pildistamisele – fotograafia on talle nii hobi kui ka töö. Aderi poolt 2000. aastal loodud Loodusemehe (www.loodusemees.ee) pildipangas vaadatakse umbes nelisada tuhat loodusfotot kuus.
Товар распродан!