Märtsis ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume raamatuga "Pailapsiin" Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

04.03 kell 12.00 Solarise Apollo
11.03 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
04.03 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
05.03 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Pailapsiin", DVD Jääaeg 4 ja DVD Vaprake.




Solarise Apollos loeme koos kirjanik Ene-Maris Taliga lasteraamatut "Pailapsiin". Laulame, mängime lõbusaid mänge ning joonistame vahvad 3D pildid Colorpeps nutikate geelikriitidega.

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme lustakat lasteraamatut "Pailapsiin". Külla tuleb mereröövel, kellega koos meisterdame paberist piraadimütsi ning otsime kadunud aaret.

 

 

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
 tuleb külla Kuldkihar, kellega koos meisterdame lusikanuku, loeme raamatut "Pailapsiin" ja mängime viguriga mänge! Lisaks saavad nii väikesed kui suured tutvuda alates 12.10 lustaka lasteraamatu "Härra Hopsti" autori Heidi Rabaga.

 

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme lustakat lasteraamatut "Pailapsiin" ja arutame, miks on lapsed vahel üleannetud. Lisaks mängime, teeme põneva teaduskatse, meisterdame telefoni ning katsetame nende töökindlust.


Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!