Täiusliku pühendumuse jõud

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Meie elutempo on kiire, närviline ja halastamatu. Paljud meist elavad pinge all 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas. Et graafikus püsida, püüame igasse päeva suruda võimalikult palju. Me oleme pidevalt üles keeratud, kuid käime samal ajal alla.

Aja kontrollimine ei ole enam mõistlik lahendus. Jim Loehr ja Tony Schwartz näitavad, et mitte aja, vaid energia juhtimine tagab meie elus täiusliku tegutsemise, tervise, õnne ja tasakaalu.

Tundide arv päevas on piiratud, kuid meie energia hulk ja kvaliteet mitte. Selle tõe äratundmine toob suuri muudatusi sinu eluviisi, aidates sul täiustada oma tegutsemist tööl, välistada läbipõlemist ja taastada tasakaalu sinu elus.
Aluseks on Korporatiivse Atleedi treeningsüsteem, mida autorid on kasutanud 25 aastat koostöös maailma tippsportlastega, et aidata neid pingelistel võistlustel anda endast parim. Selles raamatus on treeningsüsteemi väga edukalt kohandanud ka töö- ja eraelule ning selle tulemuseks on võime olla täiuslikult pühendunud: füüsiliselt virge, emotsionaalselt sidus, vaimselt keskendunud ja spirituaalselt joondunud.


Selle raamatu peamine idee on lihtne: kestva isikliku ja professionaalse edu saladus peitub viisis, kuidas me juhime oma energiat. Enamus inimesi kipub aga seda tõde eirama. Tony Schwartz ja Jim Loehr annavad praktilised juhised oma energia valitsemiseks füüsiliselt, emotsionaalselt, vaimselt ja spirituaalselt, et saaksime elada tulemuslikumat ja täisväärtuslikumat elu.

Kordustrükk.
Toode on läbimüüdud!