Tervistavad maitseained. Kuidas kasutada 50 tavalist ja eksootilist maitseainet tervise parandamiseks ja haiguste võitmiseks

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Kuidas kasutada 50 tavalist ja eksootilist maitseainet tervise parandamiseks ja haiguste võitmiseks

Käesolev raamat annab teile kergestiloetavas vormis ja 50 retsepti toel juhendi, kuidas paremini kasutada maitseaineid ja nendega toitu valmistada – kõik selleks, et saavutada vürtside abil parem tervis.

Kas tahate teada saada haiguste võitmise tõelist saladust? Selleks on ökoloogiliselt puhas toit aedviljadest ja puuviljadest, mis sisaldab palju maitseaineid.

Kogu maailmas tehtud teadusuuringud maitseainete kohta on osutanud ligi 150 haiguse puhul vürtside rollile nende profülaktikas ja ravil, nende hulgas on näiteks südamehaigused, vähk, II tüüpi diabeet ja Alzheimeri tõbi. Vürtsid on võimsad, kuna sisaldavad ülirikkalikult taimseid ühendeid, mis on suutelised võitlema oksüdatsiooni ja põletike vastu, mis on krooniliste haiguste põhilised tegurid.

Maailma parimad vürtsiravi eksperdid selgitavad meile, kuidas vürtside ravijõudu rakendada.
Raamatust saate teada, kuidas 50 vürtsi täiendavad teie terveid eluviise. Ülevaatlik juhend näitab 150 haigusseisundi puhul, kuidas saab neid maitseainete abil vältida või ravida. 50 hõrgu ja kergesti valmistatava toidu retsepti. Need on variatsioonid klassikalistest ameeriklaste lemmikroogadest, nagu kanaliha Oreganata või Ungari guljašš jt, samas on täiesti uusi retseptisoovitusi, nagu röstitud tomati supp apteegitilli ja mündiga või portveinis pošeeritud pirnid tähtaniisiga. Esitatud on ka paarkümmend maitseainesegu, et saaksite ise võimalikult väheste jõupingutustega hõrke toite valmistada.

Dr Aggarwal aitab teil maitseainete tervistavatest omadustest maksimaalset kasu saada!
Toode on läbimüüdud!