Üleminek kuldajastusse aastaks 2032

Ennustusi ja ettekuulutusi kogu maailma majandust, poliitikat, kliimat ning vaimset maastikku hõlmavate muutuste kohta
0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
15,15 €
Tavahind: 15,95 €
Saadavus kauplustes
„Üleminek kuldajastusse aastaks 2032“ õpetab meile, kuidas ühendada oma energia universumi lõputu energia reservuaariga, et mõista paremini maailmas asetleidvaid muutusi. Uued imelised vaimsed energiad laskuvad sellele planeedile ning mõjutavad teatud piirkondi, põhjustades majanduslikke, poliitilisi ja klimaatilisi muutusi. Laialdaselt tunnustatud kosmiliste protsesside uurija Diana Cooper vaatleb seda suurt üleminekut hõlmavat ajalõiku, mis kestab seni, kuni Maa vibratsioon 2032. aastaks eeldatavasti viienda dimensiooni sagedusse tõuseb. Selles raamatus esitatud õpetused ja ettekuulutused annavad ülevaate, mida järgnevalt kahelt aastakümnelt oodata ning kuidas ennast ette valmistada. Eesmärgiks on aidata inimestel häälestuda nendele võimsatele ja kõrgsageduslikele vaimsetele vägedele, mis just praegu aktiveeruvad või ankurduvad.

Diana Cooper: „Elame selle planeedi ajaloo kõige põnevamas etapis, mille teevad eriliseks eelkõige erakordsed võimalused vaimseks kasvuks. Selliseid võimalusi ei ole mitte kunagi varem olnud ning miljonid inimesed ärkavad järgneva viie kuni kümne aasta jooksul, kui meie planeet viiendasse dimensiooni suundub ning üha uued kõrgsageduslikud energiad kõige elava teadvusetasandit tõstavad.“

Diana Cooper on enam kui kahekümne vaimse raamatu autor ning teda on tõlgitud ligi kolmekümnesse keelde. Diana Cooperi vaimne teekond sai alguse isikliku elu kriisist, mille haripunktis külastas teda ingel. See kohtumine muutis ta elu. Sellest ajast alates on inglid ja meistrid tutvustanud talle ingliteilma, ükssarvi ja haldjaid ning jaganud informatsiooni kuldajastu Atlantise, orbide ning paljude teiste vaimsete valdkondade kohta. Diana Cooperi sõnul on tema eesmärgiks valgustada teed, et nii lapsed kui täiskasvanud ja kogu planeet tervikuna võiksid kogeda rahulikku, õnnelikku ja sujuvat üleminekut kõrgemasse sagedusse.
Tarne 1-3 tööpäeva
15,15 €
Tavahind: 15,95 €
Saadavus kauplustes