Oktoobrikuus ootame kõiki lapsi Tallinna Solarise Keskuse, Tartu Lõunakeskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Pärnu Keskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Tublimatele on seekord auhindadeks  "Eesti kollijuttude ja -salmide kuldraamat" ning DVD-d "Rio 2", "Paras pähkel", "Mesilane Maia 2. osa", "Lego Film" ja "Kolm põrsakest".


Oktoobrikuu Lasteklubide ajakava:

04.10 kell 11.00 Solarise Apollo
11.10 kell 13.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
11.10 kell 12.00 Pärnu Keskuse Apollo
12.10 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo

Astu kampa! 

 

Solarise Apollos oli seekord külas mustkunstnik Aivar Minumets. Klubi juhib lõbus Tibu (Venno Loosaar), kes korraldab lastele vahvaid mänge ja loeb seekord "Eesti kollijuttude ja -salmide kuldraamatut". Kolliviktoriini võija saab raamatu endale kingituseks! Esitlusele tulevad Rekato mängud Mustikamets, Kassid köögis, Tähestikumäng ja Juunior Labürint

 


 

Viljandi Uku Keskuse Apollos ja Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme "Eesti kollijuttude ja -salmide kuldraamatut" ning mängime, kollitame, saame lahti kollihirmust ja meisterdame lõngast kollipeletaja. 

 


 

Pärnu Keskuse Apollos juhib Lasteklubi Sass (Sander Rebane, Endla Teater), kes seekord loeb "Eesti kollijuttude ja -salmide kuldraamatut". Sassi juhendamisel toimub suur aardejaht, viktoriin lahedate auhindadega, pisike virgutusvõimlemine ja mängud. Kell 13.15 vaatame koos Apollo Kinos 3D-filmi Amazonia.

 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

 

Tutvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!