Detsembris ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord loeme raamatut "Linnu lood". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

10.12 kell 12.00 Solarise Apollo
10.12 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
10.12 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
11.12 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Linnu lood"DVD Madagaskar 2 ja DVD Madagaskar 3.





Solarise Apollos loeme koos Evelin Ilvesega südamlikku lasteraamatut "Linnu lood". Laulame lastelaule ja meisterdame koos Vunderiga midagi põnevat. 

Lasteklubi raames toimub ka Evelin Ilvese südamliku lasteraamatu „Linnu lood“ esitlus. Erakordne lapsepõlv, vahvad seiklused metsaelanikega, teistmoodi mängukaaslased! Linnu on väike tüdruk, kes mõistab lindude ja loomade keelt! Evelin Ilvese lasteraamatu kaante vahelt leiab muinasjutud päriselust! https://goo.gl/JfW4fs 

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme koos Evelin Ilvesega südamlikku lasteraamatut "Linnu lood". Kohal on ka Lumehelbeke, kellega koos mängime vahvaid mänge.

Lasteklubi raames toimub ka Evelin Ilvese südamliku lasteraamatu „Linnu lood“ esitlus. Erakordne lapsepõlv, vahvad seiklused metsaelanikega, teistmoodi mängukaaslased! Linnu on väike tüdruk, kes mõistab lindude ja loomade keelt! Evelin Ilvese lasteraamatu kaante vahelt leiab muinasjutud päriselust! https://goo.gl/JfW4fs 

 

 

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
loeme Evelin Ilvese südamlikku lasteraamatut "Linnu lood". Külla tuleb Lumehelbeke, kellega koos mängime lauamänge ning meisterdame paberist kingikoti. 

 

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme Evelin Ilvese südamlikku lasteraamatut "Linnu lood". Mängime ja meisterdame lõngast leevikese. Seejärel tutvustavad ja juhendavad Eesti osavamaid patsipunujad erinevaid patsipunumise tehnikaid, mis on inspireeritud raamatust "Isade ja tütarde patsiraamat".


Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!