Veebruaris ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord loeme raamatut "Ninja Timmy ja varastatud naer". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

6.02 kell 11.00 Solarise Apollo
13.02 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
13.02 kell 12.00 Pärnu Keskuse Apollo
13.02 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo

Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat
"Ninja Timmy ja varastatud naer",  DVD Pahupidi ja DVD Käsilased!



Solarise Apollos loeme raamatut "Ninja Timmy ja varastatud naer", millele järgneb viktoriin. Lasteklubis meisterdame mt teipidega pulgakommist väikese kingi sõbrale. Mt teibid ja juhendamine Vunder Stuudio poolt. Iga osaleja saab Yum Earth Organics pulgakommi, mida mt teipidega kaunistame.

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme raamatut "Ninja Timmy ja varastatud naer", millele järgneb viktoriin. Uurime, kust on ninjad algselt pärit ja kes võiks üldse olla ninja. Lisaks mängime erinevaid mänge.

Lasteklubi päeval saab kinos vaadata Alvin ja koopaoravad uut filmi. Lapsed saavad klubis osalemise eest hõbedased käepaelad ja kinopileti ostul seda näidates kingime neile topsi komme, et kinos midagi mõnusat krõbistada!

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
loeme raamatut "Ninja Timmy ja varastatud naer", millele järgneb viktoriin. Seekord tuleb külla Pipi, kellega mõistatame, mängime ringmänge ja meisterdame sõbrale kaardi või kauni lille.

 



Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme raamatut "Ninja Timmy ja varastatud naer", millele järgneb viktoriin. Lisaks räägime leiutamisest, uurime raamatut vanadest leiutistest, lahendame nuputamisülesandeid ja meisterdame CD-päikesepüüdja ja õpime ühe toreda mängu.



Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!