Ahjusoe

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Mida on vaja, et osata hästi küpsetada?
Et alati õnnestuks suurepärane kook,
pirukas või sai, mille küljest näppe
eemale ei saa?
Kõigepealt läheb tarvis
armastust küpsetuskunsti vastu.
Kannatlikkust oodata pärmitaina
kerkimist, šokolaadi sulamist,
munavalgete vahtuminekut.
Täpsust koostisainete ja aja
mõõtmisel, sest küpsetamisel on
need eriti olulised. Ning muidugi tuleb
teada parimate maitsekombinatsioonide
salanõkse.
Kõike seda leiad raamatust „Ahjusoe”, mida
käes hoiad. Siia on kogutud Angeelika Kangi
aastate jooksul korduvalt järele proovitud ja
täpselt välja timmitud retseptid. Talvised
rammusad šokolaadikoogid ja suvised
mahlakad pirukad, kohevaks kerkinud saiad ja
krõbedad küpsised, hõrgud makroonid ja kuklid.
See on raamat, mis võiks olla iga köögi riiulil.
Toode on läbimüüdud!