CD Tarvo Valm Band – Mehed teavad, mida mehed teevad

0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
13,25 €
Tavahind: 13,95 €
Saadavus kauplustes
Neil päevil nägi ilmavalgust Tarvo Valm Bandi teine kauamängiv, mille pealkiri viitab ilmselgelt sellele, et bandis on eneseirooniaga asjad pigem hästi kui halvasti. "Mehed teavad, mida mehed teevad" kätkeb endas eluterve huumoriga meeste mõtteid, unistusi ja olukordi, kuhu nad kipuvad sattuma. Plaadilt leiame siira olemusega lugusid, mille country ja rock´i vorming teevad sellest mõnusa kuulamise nii autoroolis, argiseid toimetusi tehes, kui ka pidutsedes. Oma "kuldse" puudutuse on lugudele andnud ka Grete Kuld, loos "Tähetolm" ning Ines "Kõik see hea on minust mööda läinud".

Tarvo Valm Bandis löövad kaasa Tõnu ´Tõun" Timm, Danel Pandre ning Elvis Jakobson.
"Jätkame eelmise albumiga "Mootorratsanik" võetud suunal, kus rock, folk, blues ja country on saanud omale mõnusad emakeelsed tekstid, mida on hea ja tore kaasa laulda ning mis panevad jala muusikale kaasa tatsuma" arvab plaadil kuuldava kohta bandi bassimees Danel. "Kindlasti on oma isikupärase jälje lugudesse põiminud ka üks Eesti omanäolisemaid pedalsteel ning lap steel guitar´i mängijaid Tõun" on lugude eheduses veendunud trummar Elvis.

Bandi ninamees Tarvo Valm võtab albumi olemuse kokku järgmiselt: "Eks ma ole seda meeste asja ajanud juba üle 40 aasta ja nii mõnigi asi on selle ajaga selgeks saanud - oma aja väärtustamine, pereelu, üleliigse info eiramine, sõprusringkond - need on kõik mulle väga peened ja olulised asjad. Õnneks on mul väga mõistev abikaasa kes saab aru, et meestel vahel joriseda ja mõmiseda vaja".

Eelmise mõtte vormistab kenasti plaadi viimane lugu "Ajan meeste asju", mille keskmes on sõpradega ühiselt veedetud aeg, et olla hea elukaaslane, isa, kolleeg ja sõber.

Lugude nimekiri

1. Elame veel (T.Valm/S.Vipre) 3:03
2. Täna Te mind ei näe (T.Valm) 3:02
3. Kas usud sa? (T.Valm/M.Lätte) 4:34
4. Üle baari tšikk (T.Valm) 2:57
5. Tähetolm feat. Grete Kuld (T.Valm/S.Vipre) 2:53
6. Läbi tule ja vee (T.Valm) 3:26
7. Oma südant kuula (T.Valm) 2:44
8. Kõik see hea on minust mööda käind feat. Ines (T.Valm) 2:47
9. Tiksun koos ajaga (T.Valm) 3:27
10. Ajan meeste asju (T.Valm) 2:59


Tarvo Valm Band

Tarvo Valm – vokaal, kitarr, banjo
Tõnu Timm – pedal steel, kitarr
Danel Pandre – bass
Elvis Jakobson – löökriistad, taustavokaal

Külalisesinejad Grete Kuld, Linda Kanter ja Dagmar Oja (5), Eda-Ines Etti (8), Rene Puura (8 ja 10)
Albumit täiustasid veel Liis-Marii Vendt, Erik Pauklin
Tarne 1-3 tööpäeva
13,25 €
Tavahind: 13,95 €
Saadavus kauplustes