Elumuutuste horoskoop 2021

3 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
"Eesti üks tuntumaid astrolooge Villu Põldma on horoskoope koostanud juba üle 45 aasta. Ta on hinnatud astroloogia ekspert, sage külaline TV 3 uudistes ja teistes telekanalites. Palju aastaid on tema koostatud horoskoobid ilmunud ajakirjades Tervendaja, Naised, Just! ja Avanemine. Ta on kirjutanud sadu astroloogilisi artikleid ja prognoose paljudele Eesti meediaväljaannetele: Õhtulehele, Delfile, Postimehele, Nelli Teatajale jne. Ta on koostanud sünnikaarte tuhandetele inimestele.
Varasemalt on tema sulest ilmunud 4 astroloogiaalast raamatut.
Käesolev „Elumuutuste horoskoop 2021“ on tavalistest üldhoroskoopidest kolm korda täpsem horoskoop. Iga tähemärk on jagatud 10 päeva kaupa kolme ossa, sest elumuutus ei toimu korraga kõigil antud märgis sündinud inimestel. Kõikidele tähemärkidele on põhjalikud prognoosid iga kuu kaupa eraldi.
Sellest raamatust saad teada, missugused elumuutused sind 2021. aastal ees ootavad, millised on planeetide mõjud, mis võimalusi need pakuvad ja kuidas seda kõige paremini enda ja lähedaste jaoks ära kasutada, kuidas vältida ohte ja ületada raskusi.
Raamatust leiad palju olulisi vihjeid, mida jälgida armuasjus, suhetes sõprade, kodu ja perega. Kuidas karjääriredelil kiiremini edasi liikuda, millal on tulus finantstehinguid teha ja lepinguid sõlmida. Saad teada, milliseks kujuneb sinu kuulsuse, töö ja rahaline seis. Millised ajad on soodsad õppimiseks ja vaimsete asjadega tegelemiseks, millal planeerida reisi, mida tervise juures tähele panna ja millal on raviks soodsad ajad.
Raamatust saad palju kasulikke nõuandeid, kuidas paremini kohustustega toime tulla, millistel perioodidel tuleks olla ettevaatlik ja millal on kõik teed edule lahti.
"
Toode on läbimüüdud!