Bulgaaria

Sunny beach
0 out of 5
Rate this
Delivery 7-14 workdays
16,62 €
Regular price: 17,49 €
Availability in stores
Nende kaante vahele on köidetud mina-tegelase jutustus pere nädalasest puhkusereisist Musta mere rannikule Bulgaarias. Lugeja saab osa pea kõigest, mis selle reisi jooksul juhtus, alates kodust lahkumisest, aset leidnud seiklustest ja lõpetades kirjeldustega kus, kuidas ja mida tehti-nähti-söödi. Siin on humoorikat lugemist kõigile pereinimestele ja reisihimulistele.

Lõik raamatust:
"Marge pani madratsi vette ja proovis sinna peale ronida. Ilmselgelt ei saanud see esimesel katsel õnnestuda. Ta kukkus selle madratsi pealt vette sellise plärtsuga, et 10 meetrit eemal olnud inimesed said ka märjaks ja madrats lendas tagurpidi veest õhku nagu kork korralikult raputatud šampanjapudelilt.
Ja see kiljatus! Ma ehmatasin sedasi, et pidin äärepealt püksi tegema.
Mina ei tea, kas ta kiljatas sellepärast, et vesi oli märg, või et see oli külm, aga, et nähtavat õnnetust ei juhtuks, hüppasin ise ka pea ees vette. Hotelli peab siinkohal kiitma. Enne, kui ma uuesti pea veest välja julgesin pista, oli basseini ääres kolm vetelpäästjat ja 2 reanimobiili doktorit. Isegi üks helikopter oli igaks juhuks kohale jõudnud. Tõsi, see viimane oli basseini teises otsas ja seda juhtinud pult asus umbes kümneaastase inglase käes."
Delivery 7-14 workdays
16,62 €
Regular price: 17,49 €
Availability in stores