Hinga

Lihtne, revolutsiooniline 14-päevane kava, mis parandab su vaimset ja füüsilist tervist
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
LIHTNE, REVOLUTSIOONILINE 14-PÄEVANE KAVA, MIS PARANDAB SU VAIMSET JA FÜÜSILIST TERVIST

Unetus? Unustatud. Ärevus? Kadunud. Ravimiteta. Vererõhku alandavate ravimite ebameeldivad kõrvalnähud? Läinud. Odav ja tõhus abivahend südame- ja veresoonkonna haiguste, immuunhäirete, ülekaalulisuse ja seljavaluga ning seedetrakti häiretega võitlemiseks? Jah. Kõlab liiga hästi, et olla tõsi? Ei ole. Hinga sügavalt sisse ja usu, et see toimib tõesti.

Tänapäeva teadlased kinnitavad seda, mida tervendajad on töö käigus juba mitusada aastat täheldanud: teadlik hingamine võib tugevdada keha loomulikku võimet ennetada ja ravida haigusi. Teadliku hingamise abil saab leevendada või koguni välja ravida vaimset ja füüsilist stressi, kõrget vererõhku, seksuaalelu häireid, seedeprobleeme ja immuunhäireid. Õige hingamine annab ühtlasi energiat, kiirendab paranemist, parandab kognitiivseid oskusi ja aitab saavutada paremat vaimset tasakaalu.

Dr Vranich õpetab lugejad tõhusalt stressi maandama ja haigustega võitlema ning elukvaliteeti parandama lihtsa igapäevase kümneminutise treeningu abil. „Hinga” ühendab anatoomia ning sportliku ja tervisliku eluviisi psühholoogia ja teadvelolekuga ning näitab lugejatele, kuidas ühe hingetõmbe haaval ravida end pealaest jalatallani lihtsate harjutuste abil, mis annavad energiat, suurendavad vaimuärksust ning toovad rahu ja rõõmu.
Product is sold out!