Kavatsuse jõud

Kõik, mida te kavatsete, teostub TINGIMATA!
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Kõik, mida te kavatsete, teostub tingimata, kinnitab selle raamatu autor, tuntud psühhoterapeut, psühholoog ja homöopaat VALERI SINELNIKOV. On vaid paar tingimust – Plaan peab olema õigesti sõnastatud ja teie mõtted puhtad, ning te peate olema valmis muutusteks. Teie haridusel ja eal pole mingit tähtsust. Vabanege kõikvõimalikest hirmudest, alaväärsuskompleksist, süütundest ja võtke enesele vastutus oma elu, oma maailma eest!



Kui tee, mida mööda te käite, toob teile valu ja kannatusi, siis astuge sellelt viivitamatult kõrvale – teie teekond peab teid rõõmustama. Elage oma unistusega, ja Kõiksuse jõud aitavad teil seda teostada. Te saate meistriks, oma elu peremeheks, ja hakkate seadma oma elusündmusi nõnda, nagu teie tahate. Te loote erilise ruumi enese ümber, mis aitab muutuda ka teid ümbritsevatel inimestel.



VALERI SINELNIKOV on paljude raamatute autor ning organisatsiooni "Hea tervise ja rõõmu kool" asutaja. Tema raamatud on populaarsed mitte ainult Venemaal ja Ukrainas: neid on tõlgitud nii läti, leedu, tšehhi, slovaki, bulgaaria kui ka poola keelde ning müüdud kokku enam kui 8 miljonit eksemplari.

Valeri Sinelnikov sündis 21. novembril 1966 Venemaal ohvitseri ja õpetaja perekonnas. Tema esimene raamat "Armasta oma haigust", mis ilmus 1999. aastal, sai kohe väga populaarseks. Hetkel annab Sinelnikov loenguid kõikjal üle maailma ja kirjutab uusi raamatuid. Ta peab oma koduks Simferoopolit.


Veel ilmunud samalt autorilt: "Hakka oma haigust armastama"
Product is sold out!