Kojutulek

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
36,05 €
Regular price: 37,95 €
Availability in stores
Nuggetil, väiksel mägilinnakesel Californias, on kummaline võime anda inimestele ootamatuid põhjusi, et uuesti alustada – ja leida kõige vastupandamatumaid võimalusi armuda...

Maddy Breyeril on vaja tõestada, et ta suudab oma elu uuesti üles ehitada pärast seda, kui reetmine tema õnneliku abielu põrmustas. Keskendumine väsinud häärberi renoveerimisele ja võõrastemajaks muutmisele võiks aidata tal – samuti sel majandussurutiselt hoobi saanud linnakesel – viimaks oma olukorda paremuse poole pöörata. Aga salapärane uus politseiülem kujutab endast sellist seadusvastast kiusatust, et selle katsumusega on veelgi raskem hakkama saada.

Detektiiv Rhys Shepard on Nuggetis tagasi vaid nii kauaks, et oma põdura isa eest hoolitseda. Teda on edutatud suurlinnas, kaugel sellest kohast, mis teda kunagi omaks võtnud pole. Tal pole tõesti vaja kuritegevuslainet, mida nüüd lahendama hakata. Või üht pikajalgset murtud südamega naist, kes igasugust segadust tekitaks ja teda oma reegleid rikkuma meelitaks. Ent see võib olla ka põhjus, miks mehel nüüd nii raske lahkuda on.
Delivery 1-3 workdays
36,05 €
Regular price: 37,95 €
Availability in stores