Kurjuse kannul

0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Romaan armastusest, pettusest ja valikutest, mida me peame tegema, et ellu jääda

Lastearst ja maratoonar doktor Emory Charbonneau kaob Põhja-Carolina mägedes. Selleks ajaks, kui tema abikaasa Jeff, kes on nende hiljutise tüli pärast pahane, tema kadumisest teatab, on kõik jäljed kadunud. Sõna otseses mõttes. Udu ja lumi matavad mäe enda alla ega lase tema otsinguid käivitada.

Politsei kahtlustab Jeffi „kiires lahutuses”, ent Emory avastab end kummalise peavigastusega vangina mehe juures, kelle vägivaldne minevik on nii sünge, et ta ei ütle naisele isegi oma nime. Emory on otsustanud põgeneda ja on valmis tegema kõik, et ellu jääda. Ootamatult satuvad nad kokku inimestega, kel on õiglusest oma arusaam. Kõige selle keskmes on noor naine, kellele Emory ei saa selga pöörata, isegi kui ta peab selleks seadust rikkuma. Mees, kes tekitab hirmu, sütitab samas ka kirge, ning kummalisel kombel tunduvad tema seadusevastased teod õigustatud olevat.

Peagi saab avalikuks Emory abikaasa truudusetus ja FBI on tema vangistaja tabamisele aina lähemal. Emory hakkab aga kahtlema, kas nimeta mees ei päästnud teda mitte südamevalust ja nende inimeste käest, kes soovivad tema surma.

Ühendades põnevuse suurepärase jutuvestmise oskusega, on Sandra Brownist saanud üks maailma armastatumaid romaanikirjanikke. „Kurjuse kannul” on ülimalt paeluv romaan armastusest, pettusest ja valikutest, mida me peame tegema, et ellu jääda.
Product is sold out!