Look inside

Maailma ajaloo atlas

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
62,65 €
Regular price: 65,95 €
Availability in stores
Ajaloolaste ja kartograafide ühistööna sündinud mastaapne teatmeteos koondab terve asjatundjate armee teadmisi, heites pilgu inimkonna arenguloole. Ajalookaardid aitavad piltlikult mõista, kuidas mõjutab aeg erinevate piirkondade kujunemist, pakkudes avastusrikkaid hetki kaugemast ja lähemast minevikust. Raamatu allikaks on alates 1987. aastast Prantsusmaal ilmuvas ajalooajakirjas L’Histoire avaldatud materjal: iga ilmunud artiklit illustreerib alati vähemalt üks maakaart.
Christian Grataloup, ajaloolise geograafia asjatundja, Pariisi Diderot’ ülikooli emeriitprofessor ja mitme publikatsiooni autor, on ajakirja erakordsest varamust valinud, taasloonud ja kommenteerinud 515 maakaarti. Nii jõuab lugeja pilgu ette inimkonna ajalugu alates selle tekkest kuni tänapäevani.
Raamatule on kirjutanud eessõna tunnustatud ajaloolane, Collège de France’i professor ja ajakirja L’Histoire teaduskomitee liige Patrick Boucheron. Kaartide autor on Prantsuse firma Légendes Cartographie, kus valmivad kaardid nii ajakirja, atlaste kui ka kooliõpikute tarbeks.
Delivery 1-3 workdays
62,65 €
Regular price: 65,95 €
Availability in stores