Õnn

Peamised teadlikkuse harjutused
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Kõigil selles raamatus kirjeldatud tegevustel on üks põhiline eesmärk: tuua meie meel tagasi keha juurde, et me muutuksime tõeliselt kohalviibivateks ja täielikult elusolevateks, et kõik juhtuks teadlikkuse valguses. Selle raamatu harjutused on iseenesest väga lihtsad – hingame sisse ja välja, astume teadlikult sammu, kuulame tähelepanelikult armastatud inimesi ja vaatleme hoolikalt ilu meie ümber. Kuid need lihtsad harjutused aitavad meil ühendust saada mitte-sündimise, mitte-suremise ja mitte-lahusoleku tõelise olemusega.



Kui soovime, et meis ja meie ümber valitseks rahu, siis tuleb meil harjutusi teha. Vastasel juhul pole meis piisavalt teadlikkuse energiat, et suudaksime hoolt kanda enda ja oma lähedaste hirmu ja viha eest. Teadlikkuse harjutamine on meie ellujäämise, rahu ja kaitstuse jaoks hädavajalik. Me kõik – meie perekond, meie ühiskond ja maailm – vajame tarkust ja taipamist, mida annavad meile teadlikkus ja tähelepanelik vaatlemine.



Budismis on suurepärane kujutis maailmast, mis on tulvil eredalt säravaid kalliskive. Seda maailma kutsutakse Dharmakaya’ks. Lähemalt vaadates näeme, et Dharmakaya on meie igapäevane maailm. Meil on rikkalik pärand, kuid me ei tea seda ja käitume, nagu oleksime vaesed, puuduses vaevlevad pojad ja tütred. Selle asemel võime arusaamisele jõuda, et meis endis peitub valgustatuse, armastuse ja rõõmu aare. Käes on aeg oma pärandus vastu võtta. Need harjutused aitavad meil endale pärandust nõutada.
Product is sold out!