Look inside

Rikkaks saamise teadus

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
22,75 €
Regular price: 23,95 €
Availability in stores
Tuginedes põhjalikule filosoofiate, teooriate ja praktikate uurimisele, väidab raamatu „Rikkaks saamise teadus“ autor Wallace D. Wattles, et rikkaks saamine on samasugune täppisteadus nagu matemaatika või keemia ning see toimib nagu gravitatsiooni- või mis tahes muu loodusseadus. Igaüks, kes selle seaduse põhimõtteid kas teadlikult või juhuslikult järgib, saab vältimatult rikkaks. Sarnastel põhjustel on lihtsalt alati sarnased tagajärjed.

Kuigi autor ei väida, et rahatu olemine oleks halb, on ta veendunud, et inimesel pole võimalik elada tõeliselt täisväärtuslikku ja oma loomupärast potentsiaali rakendavat elu, kui ta pole rikas. On lihtsalt paratamatu, et uute oskuste õppimiseks, enda arendamiseks, uute kogemuste omandamiseks või ka teiste toetamiseks ja abistamiseks vajame arvestatavalt suurt hulka vahendeid.

See kümneid miljoneid eksemplare müünud ajatu klassika kuulub selgelt tuntuimate ja enim loetumate raamatute hulka selliste tippteoste kõrval nagu „Mõtlemist muutes rikkaks“ ja „Esmalt küsi „Miks?“.

Käesolev eksemplar sisaldab üle 100 aasta tagasi kirjutatud originaalteksti ja selle kaasajastatud versiooni.

Raamatut iseloomustab sirgjooneline ja lihtne sõnastus. See annab lugejaile praktilisi nõuandeid ning juhiseid, kuidas mõelda, käituda, tegutseda, kasutada tahtejõudu, kavatsust, tänutunnet ja teisi olulisi elemente, et saavutada rikkus ning õnnelik ja harmooniline elu.

Delivery 1-3 workdays
22,75 €
Regular price: 23,95 €
Availability in stores