SINA

Särav. Ilus. Naine. Alati
0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
23,66 €
Regular price: 24,90 €
Availability in stores
SINA toob Sinuni 50 nippi, mille abil vananemist tagasi pöörata, stressi vähendada ja rõõmu kasvatada. Me ei pretendeeri absoluutsele tõele, vaid jagame omaenda kogemusi.
Lisaks 50 hea elu tarkusele jagatakse lugejatega ka kahte kõige tõhusamat noorendavat praktikat: leiad põhjalikud juhised Zogan Facelifti näomassaažiks ning Nishihara võimlemiseks kehale. Tuues oma ellu need kaks võluväel mõjuvat praktikat, võid vananemisele rahuliku südame, hea tervise ja särava näoga vastu sammuda – Sinu ilu ei kao kunagi.

SINA ei ole litsalt “ühekordne” juturaamat, mida läbi lugeda, pigem “naiseks olemise kasutusjuhend”, mida aeg-ajalt lapata ning endale korda minevaid mõtteid ja võtteid meenutada. Autorid usuvad, et ka Sina leiad siit endale midagi, mis aitab ennast veelgi paremini tunda.

Täisväärtusliku ja rahuldust pakkuva elu elamine naisena saab alguse paljudest asjadest koos. Kõik algab nagu ikka iseendast ja mõtlemisest, iseenda tundmisest ja iseenda eest hoolitsemisest. Meie usume, et ei ole koledaid ega ilusaid naisi! On hoolitsetud ja hoolitsemata naised ning see ei sõltu Sinu rahakotist, vaid valikutest. Milline Sina tahad olla?
Raamatus oleme välja toonud need mõtted ja arusaamad, mida meie oma elustiili kujundamisel oleme oluliseks pidanud ja mis on aastatega tulemust toonud. Need soovitused on meie enda peal testitud.

Kui naised on endaga rahul ja teavad, mida elult tahavad, siis on peresuhted paremad, lahutusi vähem ja lapsed tervemad.
Ilu on see, mida Sa kiirgad!
Delivery 1-3 workdays
23,66 €
Regular price: 24,90 €
Availability in stores