Tere tulemast paradiisi

Turismitööstuse reportaaž
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Meie unistuste sihtpunkt on inimtühi, valge liivaga rand, kaugel igapäevasest stressist. Raamatus „Tere tulemast paradiisi” jälgib Jennie Dielemans tänapäeva turismi liikumist – massturismi sünnist Gran Canarial kuni tänapäeva populaarse tšartersihtkoha Taini.



Koos fotograaf Shahab Salehiga on ta kohtunud Mehhiko keskkonnaadvokaatidega, Dominikaani Vabariigi agulipiirkonna turismitöölistega ja Tais hotelle ehitavate Birma põgenikega. Nad on jälginud backpacker’eid, kes Vietnamis sõja jälgi otsivad, ajanud juttu Phuketi seksituristidega ja kõndinud inimloomaaias.



Jennie Dielemans (sünd 1972) on tunnustatud Rootsi ajakirjanik. Tema esimene romaan „Hästi, tänan, ja teil“ ilmus 2006. aastal ja valiti „Stockholm Reads“ lugejate poolt aasta parimaks romaaniks. Ta on töötanud uuriva ajakirjanikuna mitme väljapaistva ajalehe, TV ja raadio juures, samuti on ta olnud kolumnist ja toimetaja. Aastatel 2005 – 2008 tegi Jennie uurimistööd oma järgmise raamatu jaoks. Ka tema teine raamat „Tere tulemast paradiisi“ saavutas kohe ilmudes uskumatu menu.
Product is sold out!