Üks

0 out of 5
Rate this
Delivery 7 workdays
18,95 €
Regular price: 19,95 €
Availability in stores
"Üks"- lugu inimlikust igatsusest ennast lahti harutada, ennast ühendada ja ennast ümber asutada. Inimestest, kes iga päev meie elus osa mängivad, aga kes jäävad koridoride, ridade ja linnade vahele.
"Üks" on kolmainsus armastusest, tähtsatest küsimustest ja kodu leidmisest. Kolmainsus, mis rikastab inimese olemises tema üksust, aga ei pea teda kunagi defineerima, ei pea saama temaks.
Kolmainsus, mis küsib: “Kelle üks oled sina ja mida sa enda elutroonil vead?” Üks - aga mida tähendab olla üks? Endale, talle, siin ühiskonnas üldiselt?
*
Grete Kaio on noor Tartu loomeinimene, kelle loometeekond sai alguse 2015ndal aastal. Autori looming käsitleb elu üldinimlikult, läbi paradokside ja eneseiroonia jäädes pihtimuslikuks nii nagu ajastule kohane, kuid olenemata suurest osast tänapäeva vabavärsist on tema loomingus märgatav modernistlik joon - sümbollikud juhtmotiivid ja kujundid, mis lähevad kaugemale peavooluräpi naguvormis võrdlustest. Autori olekust ja mõttelaadidest õhkub nooruslikku ambitsiooni ja maitsekaid sõnalahendusi.
Delivery 7 workdays
18,95 €
Regular price: 19,95 €
Availability in stores