Kadri Voorandi uus album "In Duo with Mihkel Mälgand" on lõpuks kohal. 19.06 kell 17.15 toimub Solarise Apollos Kadri Voorandi oodatud albumi esitlus ning minikontsert.

Sel puhul astuvad Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand tuleval kolmapäeval üles Solarise Apollos tutvustamaks uue albumi kõige värskemaid helisid. Peategelasi usutleb Virgo Sillamaa.

Tähistamaks pikkade, kuid lõbusate stuudios veedetud kuude tulemust, lööme üheskoos klaase kokku ning ampsame plaaditorti!

Duo puhul on tegu originaalloomingule keskendunud kooslusega, mille keskmes on vokaali, bassi ja klaveri leidlik improvisatoorne mängumaa sümbioosis elektrooniliste efektide ja hingestatud poeesiaga. Duo ei sea endale stiililisi piire, kokku sulatatakse popi, folgi, jazzi ja isegi roki elemente. Esile tõusevad
emotsioon ja omapärased tekstid.

Stuudioalbum „Kadri Voorand In Duo with Mihkel Mälgand“ lisab elavesitusele veelgi avarama, produtseerituma dimensiooni, mis väljendub õhulistes keelpilli- ja vokaalikihtides, segatuna maitsekate elektrooniliste manipulatsioonide ja beat-elementidega. Erikülaline NOËP annab oma jõulise panuse
loos „What If I Did Kill You“ ning ainsa bändiversioonina kõlab „Kuldrenett“, kus liituvad Marek Talts kitarril ja Ahto Abner trummidel.

Album on esitlusel Apollo Klubi liikmele 10% soodsam!

Kohtumiseni Solarises!