Apollo raamatukauplus nüüd avatud Rocca al Mare keskuses!

Avasime Rocca al Mare keskuse 2. korrusel uue omanäolise Apollo raamatupoe. Juba kaupluse sissepääsu kõrval tervitavad kliente portreepildid, mis esmapilgul staatilisena tunduvad, kuid nagu Harry Potteri filmis maagiliselt  liikuma hakkavad. Loodame, et see uudne lahendus klientidele meeldib ning sellest ka mingis mõttes atraktsioon kujuneb.

 

Kaupluses olevast raamatuvalikust leiab erinevates keeltes laia valiku teoseid, samuti on valikus huvitavaid lauamänge, kooli- ja kontorikaupu, aga ka vinüülplaate ning muid elustiili tooteid. Meie uue kaupluse peamiseks fookuseks on raamatud. Kauplusest leiab hea valiku võõrkeelseid raamatuid, eriti inglise- ja venekeelseid. Eestikeelsetest raamatutes on meil väga hea valik käsi-, teabe-, ilu-, ja lasteraamatuid. Lisaks on Rocca al Mare keskuse kaupluses senistest poodidest suurim kinketoodete ala. Eelistame kohalikke Eesti disainerite tooteid ning külastajad leiavad meilt hea valiku ehteid, kotte, kosmeetikat, helkureid, teesid ja mett, ruumilõhnastajaid, küünlaid ja palju muud põnevat. Loomulikult on valikus ka praegusele ajale omased korduvkasutatavad maskid.

 

Uuest Apollo raamatukauplusest leiab endale meelepärase raamatu, lauamängu, CD plaadi või kinketoote ka kõige nõudlikum külastaja. Ja tasuks rõhutada, et eriti pühade ajal on kõige olulisem ostukogemus. Selleks, et saaksite oma ostud mugavalt ja ohutult sooritada on meil uues Apollo kaupluses nii tavakassad kui ka iseteeninduskassad. Iseteeninduskassad on teistes kauplustes väga hästi vastu võetud ja usume, et nii läheb ka Rocca kaupluses.

 

Rahulikku pühadeaega ja ootame sind külla!