Viimane hingetõmme

0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
EMOTSIONAALNE JUTUSTUS NAISEST, KES RISKEERIB ELUGA, ET AVASTADA TÕDE OMA PEREKONNA KOHTA

Abitöötaja Gia Andrews teenib elatist katastroofide jälitamisega üle kogu maailma. See on täiuslik elustiil, mis hoiab teda eemal tema isiklikust nullpunktist. Kuusteist aastat tagasi pandi Gia isa vangi selle eest, et ta tappis jõhkral viisil Gia kasuema. Nüüd on isa tulnud koju, et vähki surra, ja Gia vastutab tema hooldamise – ning süü osas selgusele jõudmise eest.

Gia võtab endale vastumeelselt linna kõige kuulsama mõrvari tütre rolli, osa, millele lisavad mõjukust meeleavaldajad aiamurul ja surmaähvardused, mis teevad tragöödiast kohaliku olulisima uudise. Naasmine Tennessee väikelinna ellu sisaldab ka nende suhete taasloomist, mis vahemaast ja rahutusest tingitult on pingeliseks muutunud, kuigi emotsionaalse ankru leidmine linna atraktiivse baarmeni näol aitab Gial paremini toime tulla.

Kui minevik ta ees lahti rullub, leiab Gia end rebituna mitmesuguste lugude vahele, mida tema pere, nende sõbrad ja naabrid ja isegi ammu kadunud kasuema on kõik need aastad tõeks pidanud. Selgub, et tõde – ja kõik valed, mis sellele eelnevad – võib kaasa tuua surmavamaid tagajärgi, kui ta oleks iial arvata osanud...
Product is sold out!