Will

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
27,50 €
Regular price: 28,95 €
Availability in stores
Will Smith on tavaline Lääne-Philadelphiast pärit poiss, kellest sai üle maailma tuntud muusik ning näitleja. Julge ja inspireeriv raamat on pööraselt huvitav, aga ka humoorikas ja lausa hämmastav lugemine sellest, mida suudavad meeletu tahe, visadus ja tahtejõud. Ja see on ainult pool lugu.

Hetkel üks maailma tuntumaid meelelahutajaid jutustab Mark Mansoni abiga oma ilustamata loo kõige vapustavamast teekonnast muusika- ja filmimaailma tippu.

“Olen oma elu kõige tähendusrikkamad õppetunnid saanud tahtmatult. Hakkasin neile vastu ja eitasin neid, aga viimaks muutus nende tõde vältimatuks,” ütleb Will Smith.

Õppimine ja arenemine, edu ja inimsuhted – need raamistavad Willi elulugu ja jutustamisstiili. Raamatust on õppida meil kõigil: väga vähesed saavad võimaluse esineda maailma suurimatel lavadel, kuid kütus, millega liigume edu suunas, ei ole sama, millega tahame jõuda lihtsalt koduni.



WILL SMITH on võitnud filmiauhinna Oscari ning olnud kahel korral Oscarile nomineeritud. Samal ajal on ta lauljana pärjatud Grammy auhinnaga, lisaks silmapaistvale karjäärile filmi- ja sarjanäitlejana on ta ilmutanud mitme plaatinaplaadi väärilisi albumeid. Koos abikaasaga asutatud fond Will & Jada Smith Family Foundation peab oma missiooniks inimeste sisemise jõu ja tugevuse avastamist ja valla päästmist. Fond tegutseb neljas olulises valdkonnas: kunstid ja haridus, kaasamine ja aktiivne osalemine, tervishoid ja heaolu ning keskkond ja jätkusuutlikkus.

MARK MANSON on mitmete New York Timesi menukite autor, tema raamatuid on tõlgitud enam kui viiekümnesse keelde ja neid on müüdud üle kaheteistkümne miljoni eksemplari. Manson juhib üht maailmas suurimat personaalse arengu veebilehte markmanson.net, millel on igakuiselt üle kahe miljoni lugeja ja pool miljonit tellijat.
Delivery 1-3 workdays
27,50 €
Regular price: 28,95 €
Availability in stores