Otse lehe sisu juurde

Hapukapsas pirukasse ja potti

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Andra Kalda
Hapukapsas kui üks Eesti köögi traditsiooniline toiduaine kipub olema talve- ja jõuluaja toit, kuid selle võimsate tervisele kasulike omaduste tõttu võiks hapendatud kapsast tarbida aasta läbi. Hapukapsas on palju vitamiine, see soodustab seedimist, puhastab verd ja hõlbustab toitainete imendumist. Minisarja uuest raamatust leiad retsepte toore ja hautatud hapukapsa kasutamiseks erinevates toitudes. Talvisel ajal kipub pidusöömaaegadest ikka hautatud kapsast üle jääma. Siit leiad ideid nii küpsetiste kui ka argipäevaroogade valmistamiseks, et saaksid ülejäägi maitsvalt ära kasutada. Muide, kapsa hapendamine on imelihtne! Kui korra proovid, siis ilmselt rohkem soovid! Sõsarsarja „100 rooga“ 24. raamat.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0741387
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    205x135
    Leheküljed
    64
    Sarjas mitmes
    Ribakood
    9789949391387
    Keel
    ISBN
    9789949391387

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Viimati vaadatud