Jutuvestja

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Sage Singer on pagar. Ta töötab öösiti, valmistades järgmise päeva leibu ja teisi küpsetisi, püüdes põgeneda üksilduse, halbade mälestuste ja ema surma ängistava reaalsuse eest. Kui Josef Weber, eakas mees leinajate tugigrupist, hakkab pagariäris käima, sõlmivad nad tavatu sõpruse. Erinevustest hoolimata näevad nad teineteises peidetud arme, mida teised ei näe, ja neist saavad head kaaslased.

Kõik muutub päeval, kui Josef tunnistab ammumaetud ja häbiväärset saladust, mida mitte keegi linnas iial ei kahtlustaks, ja palub Sage’ilt erakordset teenet. Kui Sage nõustub, seisab ta silmitsi mitte üksnes moraalsete, vaid ka võimalike seaduslike tagajärgedega. Tema enda identiteet ja sõbra väärikus, milles ta kunagi pole kahelnud, on järsku proovile pandud. Sage hakkab kahtlema eeldustes ja ootustes, mida ta oma elu ja perekonna kohta on teinud.

Millal muutub moraalne valik moraalseks kohustuseks? Kuhu tõmmata piir karistuse ja õigusemõistmise, andestuse ja halastuse vahel?

Selles erakordselt ausas romaanis uurib Jodi Picoult, kui kaugele on inimene valmis minema, et kaitsta oma perekonda ja takistada minevikul tulevikku varjutamast.
Toode on läbimüüdud!