Otse lehe sisu juurde

Kalad ja mereannid

Kirjastus
Avita
Autor
Erika Casparek-Türkkan
Raamat annab ülevaate kaladest, mereandidest, nende kasvatamisest ja püügimeetoditest, sisaldades kulinaarset ekskursiooni kõikidesse maailma suurimatesse meredesse. Iga püügi- või elupiirkonda iseloomustatakse eraldi ning iga piirkonna enamnõutavamate kalade valmistamise kohta on lisatud retsept, mille järgi võib iga hoolas gurmaan valmistada enda maitsele hõrgu roa.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0201111
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2000
    Mõõdud
    230x305
    Leheküljed
    206
    Ribakood
    9789985203408
    Lisamise aeg
    01.01.2001
    ISBN
    9985203402

    Kategooria Top 10