KOMPLEKT Maailma leivad+ Teeme süüa nõudepesumasinas

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Komplektis kaks raamatut.

Raamat "Maailma leivad" tutvustab lugejat leivavalmistamise saladustega ning näitab ühtlasi, et leivaküpsetamine on üllatavalt lihtne. Pealkirjas sõna „leib” märgates haarab Eesti perenaine küllap kõigepealt rukkijahukoti järele. „Maailma leivad” pakub aga kõikvõimalikke nisu- ja maisijahust leibu, nii õhulisi pätse kui lamedaid kettaid, mida me kõik reisidel maitsta oleme saanud. Püüda neid kodus küpsetada võib olla paras väljakutse või põnev hobi, igal juhul aga leiate sellest raamatust oma roa kõrvale sobiva leiva ning avastate ühtlasi, kui tore on perele või külalistele omaküpsetatud leiba pakkuda. Paul Gayler on kokku kogunud valiku isuäratavate traditsiooniliste leibade retsepte kogu maailmast – Euroopast, Aasiast, Põhja-Aafrikast ja Põhja-Ameerikast. Mõned on teile ehk tuttavad, nagu näiteks ciabatta, klassikaline baguette ja naan, teised aga ootavad veel avastamist, nagu Portugali päritolu broa või Itaalia focaccia Aasia moodi.

Teeme süüa nõudepesumasinas
Võib-olla ei ole te selle peale kunagi tulnud, aga soojust, mis tekib nõudepesumasinas nõusid pestes, saab kasutada ka toiduvalmistamiseks. Enamgi veel – stabiilne ja mitte väga kõrge temperatuur võimaldab valmistada toitu nõudepesumasinas samamoodi, nagu teevad meisterkokad. See on ideaalne viis välja tuua toidu lõhnad ja maitsed, säilitada kasulikud vitamiinid ning hoida kokku aega ja energiat.
Miks teha süüa nõudepesumasinas?
- Küpsetamine madalal temperatuuril säilitab suurepäraselt toiduainete lõhna ja maitse.
- Saate süüa teha samaaegselt nõudepesuga, kulutamata lisaenergiat ning säästes sellega keskkonda.
- See uudne meetod on lihtne ega vaja mingeid erilisi oskusi.
Toode on läbimüüdud!