Konfliktidest ja suhtlemisoskustest õpetamisel ning juhtimisel

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Me suhtleme, et tunda suhetest rõõmu, et saavutada enesele olulist, et täita tööülesandeid. Juhtub, et kõik ei lähe nii nagu tarvis. Inimesed ei mõista meid või meie neid. Kokkuleppeid ei saavutata või saadakse selline kokkulepe, millega ei olda rahul. Vastuolud tunduvad ületamatud. Mõtted seoses kõige sellega toovad kaasa kurbust, viha, pettumust. Tundub, nagu ei saaks me midagi muuta. Ometi saab õppida konflikte kui vastuolusid käsitlema selliselt, et nendega paremini toime tulla.

Selles raamatus räägitakse konfliktide kui vastuolude olemusest ja nende liigitusest. Räägitakse sellest, et meie mõtlemise viisidest sõltub suuresti see, kuidas me oma eluga toime tuleme. Me võime elada rõõmsat elu, milles on ka ebaõnnestumisi, kuid need ei domineeri meie üle. Samas võime elada ka sellist elu, milles iga päev on raske ja vaevaline “võitlus” ning tulevik tundub tume.

Raamatus antakse ülevaade suhtlemistehnikatest ning nende kasutusviisidest. Kirjeldatakse vestluse juhtimise tehnikaid. Räägitakse kehtestamisest ja läbirääkimistest. Käsitletakse gruppide juhtimise problemaatikat.
Toode on läbimüüdud!