Kulinaaria

Sirje Rekkor  (Autor)
1997.a. ilmunud õpiku täiendatud ja kaasajastatud väljaanne. Raamat on mõeldud õppevahendiks kutse- ja kõrgkoolides, täiendkoolituste läbiviimiseks ning toitlustus- ja maaturismiettevõtjatele.
Õpik toetab 2005.a. valminud toiduvalmistamise mooduli rakendamist majutamise ja toitlustamise valdkonna kutsealase koolituse õppekavades. Lisandunud on kaks uut peatükki: menüüde koostamise alused ja Eesti rahvusköök. Uuenenud on küpsetiste peatükk, kaasajastatud kõiki teisi peatükke. Iga peatüki lõpus on arvukalt kordamisküsimusi ja harjutusülesandeid õppijale oma teadmiste hindamiseks, kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks.
Toode pole saadaval
  • Tootekood: 0165489
  • Ribakood: 9789949415489
  • Lisamise aeg: 20.02.2006
  • Autor: Sirje Rekkor
  • Kirjastus: Argo
  • Ilmumisaasta: 2006
  • ISBN: 9949415489
  • Raamatu formaat: Pehmekaaneline
  • Lehekülgi: 208
  • Mõõdud: 140x210

Viimased kommentaarid

Keskmine hinnang puudub (kokku 0 hindajat)
5 tähte 0
4 tähte 0
3 tähte 0
2 tähte 0
1 täht 0
Jaga oma mõtteid teiste klientidega
Lisan ostukorvi...
Lisan soovikorvi...
Sulge
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
First name is not valid.
Vigane email.
E-posti aadress on nõutud.
This email is already registered.
Vigane email.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
Enter a valid password.
Palun sisesta 6 või enam tähemärki.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
Selle isiku- või registrikoodiga on konto juba loodud
Vale Eesti isikukood
See väli on kohustuslik.
Birthday field is not valid.
Email, isikukood või salasõna on vale