Nihutades piire

0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
23,70 €
Tavahind: 24,95 €
Saadavus kauplustes
See on haarav lugu – kus kõrvalosades esinevad kõik alates Bill Gatesist Kate Mossini ja Nelson Mandelast Barack Obamani – mehest, kes ei lakka iial rohkem kui ühel viisil tähtede poole püüdlemast.

Teos heidab lähipilgu tema lakkamatule püüdele nihutada piire, murda reegleid ja otsida uusi rajajooni – seda isegi pärast kümnete miljardidollariliste ettevõtete ja sadade teiste firmade käivitamist.

Virginit uude aastatuhandesse juhtides laiendas Branson kaubamärki kartmatult uutele valdkondadele, nagu näiteks mobiilsideteenused, meedia, fitness ja pangandus, ning igasse maailma nurka – säilitades samas oma ikonoklastilist, söakat vaimu. Ta viis Virgini koguni kosmosesse maailma esimese kommertskosmosefirma Virgin Galacticuga. „Nihutades piire“ viib meid kulisside taha, näidates, millist uskumatut mõttetööd, julgust ja ohvreid on läinud vaja, et muuta erakosmoselend peatseks reaalsuseks – isegi pärast suurimat kriisi, millega Branson on eales silmitsi seisnud.

Kuid see raamat on palju enamat kui rida äriseiklusi. See on ka lugu Bransoni arenemisest väga võimekast ärimehest kirglikuks filantroobiks ja avalikuks teenistujaks Virgin Unite’i keskkonna- ja tervisealgatuste abil ning Vanematekogu ehk mõjukate maailma liidrite nõukogu kaudu. Ja see on lugu tema isiklikust püüdlusest saada paremaks pojaks, abikaasaks, isaks ja „vana-semuks“ oma neljale lapselapsele.

Uurige välja, kuidas Branson seda üha uuesti tegi.
Tarne 1-3 tööpäeva
23,70 €
Tavahind: 24,95 €
Saadavus kauplustes