Kiika sisse

Nutika perenaise kokaraamat

0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
27,50 €
Tavahind: 28,95 €
Saadavus kauplustes
"Perele igapäevane toiduvalmistamine on paras peavalu. Tüdivad ju kõik, kui iga päev hakklihakastet ja kartuleid pakkuda - soovitakse ikka uusi ja vaheldusrikkaid maitseelamusi. Sellest raamatust leiad nii argiseid igapäevatoite kui ka selliseid, mida külalistele tulekul pakkuda. Ahjuroog killukese liha ja ohtra köögiviljaga, pasta mitmel moel, wok- toidud, nostalgiline munakaste, kartuli-hakklihavorm ja viinerikaste – kõik need lihtsad road pakuvad vaheldust igapäevases menüüs. Kõik hea ongi lihtne, seda võivad raamatu autorid kinnitada! Oma perele toitu valmistades tundsid nad vajadust just sellise kogumiku järele, millest leiaks rikkaliku valiku maitsvaid ja meelepäraseid roogi, mis samas aga liiga kulukad ei oleks. Selle raamatu retseptide järgi kokates ei pea muretsema, et toidule tehtud väljaminekud on olnud liiast ja rahakotis valitseb tühjus.
Paksust kogumikust leiad 220 inspireeriva fotoga varustatud retsepti, mille on autorid oma perede peal läbi proovinud ning mille valmistamisel neljaliikmelisele perele saab hakkama vaid 3 – 7 euroga.
Valikus on nii kergeid kui rammusamaid soolaseid roogi, samuti magustoite ja kooke. Lisaks pakuvad autorid leiva-saia küpsetamise ja hoidiste tegemise õpetusi.
Raamatust leiad ka nutikaid nippe ja soovitusi, kuidas pere toitmist säästlikult planeerida.


Tüdib ju igaüks meist tavalisest hakklihakastmest ja kartulitest, ikka soovime ju uusi ja huvitavaid maitseelamusi. Siit leiad nii argiseid igapäevatoite kui ka selliseid, mida külalistele üllatuseks pakkuda. Ohtralt praekartuleid ja tükike liha kõrvale, või pasta igal kujul, wok- toidud, munakaste, kartuli-hakklihavorm , viinerikaste – kõik need lihtsad road on meiegi peredes laual. Kõik hea ongi lihtne Autorid tundsid mõlemad vajadust just sellise raamatu järele, kust oleks ühest kogumikust hea meelepärast rooga otsida ka rahaliselt raskel ajal. Selle raamatu järgi toitu valmistades ei pea muretsema, et toidule kulutamine on olnud liiast.
Paksust kogumikust leiad 220 inspireeriva fotoga varustatud retsepti, mis on autorite perede peal läbi proovitud ning mille valmistamisel saab hakkama 3 – 7 euroga( neljale inimesele).
Valikus on nii kergeid kui rammusamaid soolaseid roogi, samuti magustoite ja kooke. Lisaks pakuvad autorid leiva-saia küpsetamise ja hoidiste tegemise õpetusi.
Raamatust leiad ka nippe ja soovitusi, kuidas pere toitmist säästlikult planeerida. "
Tarne 1-3 tööpäeva
27,50 €
Tavahind: 28,95 €
Saadavus kauplustes