Palve

Kas see midagi muudab?
0 viiest
Hinda
Tarne 7-14 tööpäeva
28,45 €
Tavahind: 29,95 €
Saadavus kauplustes
Igas usus esineb mingis vormis palve. Loodusrahvad toovad ohvreid ja palvetavad argiasjade pärast. Inkad ja asteegid tõid jumalate tähelepanu äratamiseks ohvreid. Viis korda päevas katkestavad moslemid mistahes tegevuse, kui kostab kutse palvele. Kristlastele on palve loomulik viis Jumalaga suhtlemiseks. Küsitlused näitavad, et 90 protsenti inimestest palvetab millegi või kellegi poole.
Aga palve, mis peaks olema kõige jõuduandvam ja meeliülendavam aeg kristlase päevas, võib tekitada ka küsimusi, segadust ja pettumust.
Oma kõige olulisemas raamatus „Palve“ pärast teost „Mis on armus nii hämmastavat?“ uurib Philip Yancey palvet, läheduse paika, milles Jumal ja inimene kohtuvad.
Yancey maadleb keeruliste küsimustega ning tuleb selle käigus välja värske ja uudse lähenemisega ajatule teemale.
Philip Yancey on ajakirja Christianity Today ajakirjanik. Tema sulest on ilmunud kolmteist lugejate ja kriitikute poolt hinnatud raamatut ning ta on pälvinud kaks kristliku kirjastajate ühingu ECPA aasta raamatu tiitlit teoste „Mis on armus nii hämmastavat?“ ja „Jeesus, keda ma ei tundnud“ ( mõlemad on ilmunud ka eesti keeles, lisaks „Nähes Jumalat ootamatutes kohtades) eest. Nelja tema raamatutest on müüdud üle miljoni eksemplari.

Tarne 7-14 tööpäeva
28,45 €
Tavahind: 29,95 €
Saadavus kauplustes