Pärand

0 viiest
Hinda
Tarne 7 tööpäeva
38,90 €
Tavahind: 40,95 €
Saadavus kauplustes
New York Timesi menukite autor Nora Roberts toob lugejate ette „Pärandi”, romaani emast ja tütrest, ambitsioonidest ja romantikast, ning traumeerivast minevikust, mille äratab ellu hirmutav ähvardus…

Adrian Rizzo oli seitsmeaastane, kui kohtus esimest korda oma isaga. Isa oleks ta sel päeval peaaegu tapnud, kuid tema ema Lina jõudis seda takistada.

Varsti pärast juhtunut jäeti Adrian mõneks ajaks vanavanemate juurde Marylandi, kus ta veetis pika suve: jõi kodus tehtud sidrunilimonaadi, mängis koertega, leidis südamesõbranna ja armus veidi selle sõbranna kümneaastasesse venda. Lina sõitis samal ajal mööda Ameerikat ringi, reklaamides oma fitnessikaubamärki ja kasvatades selle miljardidollariseks firmaks. Polnud mõtet vanu asju meenutada.

Kümmekond aastat hiljem on Adrian loonud oma joogasuuna ja treeninguvideod, astudes Lina jälgedes, kuid taotledes kindlalt loomingulist iseseisvust. Ta on sama arukas ja ambitsioonikas kui tema ema. Nad ei ole lähedased, kuid suhtlevad südamlikult – kuni kumbki ei astu teise teele ette.

Ent kui Lina ei pööra eriti tähelepanu surmaähvardustele, mida Adrian hakkab saama, ja peab neid tütre kasvava kuulsuse kaasnähtuseks, siis Adriani ajavad need õelad värsikesed endast välja. Neid saabub igal aastal – saatmiskoha postitemplid erinevad, aga ähvardav toon on ühesugune. Need jätkuvad ka pärast seda, kui ta pöördub Marylandi tagasi ja tutvub uuesti Raylaniga, oma lapsepõlvesümpaatiaga, kes on nüüd täiskasvanu ja ikka vapustavate roheliste silmadega. Mõnikord tundub ka Adrianile, et surmaähvardused lihtsalt korduvad ja neile ei järgne tegusid. Kuni toime pannakse mõrvad ja pinge hakkab kasvama…
Tarne 7 tööpäeva
38,90 €
Tavahind: 40,95 €
Saadavus kauplustes