Pärandus

2 viiest
Hinda
Tarne 7-14 tööpäeva
19,90 €
Tavahind: 20,95 €
Saadavus kauplustes
Rootsi väikelinnas Nynäshamnis romantilises kaljule toetuvas majas elav jõukal järjel ja küpses eas kunagisest sõjapõgenikust eestlanna Flora kutsub kokku oma lähemad sõbrad, et neile midagi tähtsat teatada. Rootsi sõidab ka majaomaniku õetütar Anita, olles üks paljudest, kes loodab pärimise teel selle maja omanikuks saada... Anita ema ja Flora olid poolõed, neil oli ühine maalikunstnikust isa, ent emad erinevad.
Florat tema kodus oodates ja klaverikaanel eksponeeritud fotosid vaadates meenutab Anita nii tädi Floralt kui ka emalt kuuldud mälestusi. Retrospektiivselt, tagasivaates avanevad ning elustuvad tegelaste ja nende esivanemate keerukad elusaatused, kes kõik on saanud kaasa mingi pärandi, mis neid elumerel seilates kajakana saadab.
Flora oli olnud abielus kolm korda, tema esimene abikaasa oli näitleja, teine maalikunstnik ja kolmas kirjanik, igalt abikaasalt jäi talle mälestuseks sõrmus, millega seotud lood vääriksid kui mitte just omaette romaani, siis novelli kindlasti! Milline on aga uudis, mida Flora oma sõpradele teatab?

Tarne 7-14 tööpäeva
19,90 €
Tavahind: 20,95 €
Saadavus kauplustes