Pildid

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Ruth Huimerind on lasknud kaante vahele köita sahtlitäie oma vaimustust ja inspiratsiooni.
Värviline, veider, elegantne, mitmetasandiline, sugugi mitte üheselt mõistetav Ruthi visuaalmaailm on täis võbelevat, pulbitsevat, muutuvat, ahvatlevat ja varjundirikast elu. Näib, et need pildid on tehtud tulnuka poolt, kes näeb meie maailma esmakordselt ning, suutmata päriselt mõista selle sisemist loogikat, on nähtust lihtsalt lummatud.
Kes üldse teab, kui palju on ühe pildi taga püüdlusi, taju, ettevalmistusi, rõõmsaid askeldusi, asjaajamist, valikuid ja proovimist, üritades tabada visiooni, mis lõpuks kõnetab ja räägib oma lugu justkui mingis tundmatus keeles.
Valgust on heidetud ka lätetele – 50 aastat tagasi asutas maestro Bruno Tomberg disainikateedri, kus mõttele anti nii vaba voli kui ei kusagil mujal ENSVs. Ja kas õppejõuks kasvatatud Villu Järmut ise üldse mõistis, millise Pandora laeka ta lahti kangutas, kui ärgitas disainitudengeid kaameraga elu veidrusi püüdma? Nii kogemuse kui ka eksimatu kaameraga aitas Ruthil täiuslikkust püüda Tiit Veermäe. Raamatus on palutud teemat valgustada mitmel kaasaegsel, kuid nähtus ise jääb püüdmatuks. Kirjutanud on Jüri Hain, Madis Jürgen, Silver Vahtre, Anneliis Aunapuu, Mudlum ja Serge Serov.
Teos pakub uut ja värsket elamust, haarates kaasa ka eelnenuid, mis muidu jääks unustatult kerges elaanis igavikku hõljuma, tabamatult nagu suits.
Toode on läbimüüdud!