2.8 viiest
9 hinnangut
5 tähte
100%
4 tähte
0%
3 tähte
0%
2 tähte
0%
1 täht
0%

Klientide hinnangud

9 hinnangut
Raul
Ülihea raamat, soovitan kõikidele! Parim toitumise alane raamat mida olen lugenud. Arvasin et tean toitumisest juba enamvähem kõike, aga see raamat suutis mind üllatada. Ja pidage meeles, et õige toitumine on kõige olulisem asi üldse!
13.11.2023
Inga
Kohustuslik käsiraamat igale vanusele.
01.08.2023
Krista
Suurepärane ja põhjalik raamat! Soovitan südamest!
26.04.2021
Riina
Olen vaimustuses sellest raamatust! Kui palju kasulikku ja seniteadmata infot sain siit inimese organismi toimimise ja tema vajaduste kohta. Olen muutuste tee alguses. Soovitan südamest seda raamatut kõigile, kes on huvitatud oma organismi elujõuga rikastamisest ja elukvatiteedi parandamisest. Suur tänu, Kairi Kuha!
09.04.2021
Anne
Raamatut lugeda on suur nauding, sest tegemist on originaalteosega, mis on kirjutatud eesti inimeselt eesti inimesele. Harvaesinevalt heas lausestuses ja täpse sõnaga nii et info jõuab kergesti kohale. Sisuosas on autor hästi läbi tunnetanud ja omal nahal järele proovinud selle, millest kirjutab, mis annab tema sõnumile suure jõu ja usaldusväärsuse. On suurepärane, et meie hulgas on inimesi, kes sammuvad terviklikkuse teel ja näitavad ka kaaslastele valgust, et võtta ise vastutus oma tervise eest.
06.04.2021
Merilin
Super raamat! Väga põhjalik ja põnev. Kõik on loogiliselt selgitatud. Autor valdab seda teemat ikka väga hästi. Kindlasti soovitan lugeda!
22.03.2021
Merilin
Nii põhjalik ja loogiline. Olen nii palju lugenud tervise teemade kohta, aga alles nüüd peale seda raamatut saan aru, mida tegelikult vaja. Minu jaoks oli väga huvitav ja kogu vajalik info kehakeemia kohta oli sinna hästi ära mahutatud.
19.03.2021
Kätlin R
Põnev ja mõtlemapanev raamat! Hoopis teistmoodi käsitlus tervislikust ja terviklikust toitumisest ja eluviisist. Lihtsad tõed ja autori enda kogemused ning nipid, kuidas kasutada just kodumaiseid väekaid toiduaineid ja seda nii, et tunneksid end täis elujõudu! Boonusena on raamatus näiteid retseptidest- järgi proovitud ja ülimaitsvad!
26.02.2021
Merje
Olen raamatust vaimustuses:) Raamatu autor on kogemuste ja omandatud teadmiste pôhjal kirjutanud pôhjaliku ülevaate kaasaja inimese toitumisvajadustest. Samas on see nii "maitsev elu", heaga harjub kiirest. Ja kuidas keha tänab selle eest
21.01.2021