5 viiest
4 hinnangut
5 tähte
100%
4 tähte
0%
3 tähte
0%
2 tähte
0%
1 täht
0%

Klientide hinnangud

4 hinnangut
Helene
Olin lugenud, et beebi 6-kuuseks saades tuleb beebile teha unekooli. See tundus täiesti mu instinktide vastane. Ja rinnaga lapse magama panemisest ei julgenud ma kellelegi rääkida, aga nüüd tean, et teen sellega oma lapsele head. See raamat on mu tõesti maha rahustanud. Kahju, et ma seda juba rasedana ei lugenud.
03.12.2022
Gerda
Mu laps oli mega allergik/atoopik, nahk oli väga kole ja uni kohutav. Meie puhul ei piisanud nisu ja piima välja jätmisest. Sain raamatust palju uusi ideid, mida proovida ning nii lapse enesetunne kui ka uni on palju parem kui varem. Väga soovitan seda raamatut kõigile, kellel on lapse seedimise ja nahaga probleemid!
03.12.2022
Anne
Minu beebi ärkas öösiti iga 30-60 minuti tagant, mis oli täielik õudus. Jagatud nõuanded ja nipid aitasid meid, sest nüüd ta ärkab öösiti vaid kolm-neli korda. Lisaks olen saanud palju teadmisi täiskasvanute normaalsest unest. Väga-väga põnev lugemine! Olen ostuga väga rahul.
03.12.2022
Siiri
Ma pole ammu ühegi raamatu pärast nii põnevil olnud! Hingasin kohe kätte saades raamatust mitu peatükki sisse. Imeline! Sellist raamatut oli väga vaja! Kuigi uneprobleeme pole meil olnud, siis mikrobioomi teema on nii palju laiem ja nii äge, et sellest beebide kontekstis teaduspõhiselt kirjutatakse!
03.12.2022