Rooma

0 viiest
Hinda
Tarne 7-14 tööpäeva
18,00 €
Tavahind: 18,95 €
Saadavus kauplustes
Rooma – me arvame, et teame sellest tsivilisatsioonist palju, kuid kas see vastab tõele? Kas suudame Rooma ajalugu kronoloogiliselt reastada? Kui hästi tunneme me seda kultuuri kui tervikut, teame roomlaste ühiskonnakorralduse, tavategemiste ja maailmapildi iseärasusi ning arengut?

„Tsivilisatsioonide teejuht” viib meid reisile ajas ja ruumis ning on suunatud õpilastele, ajaloo- ja kultuurihuvilistele, rändajatele… Sari on praktiline, seletades peamiste antiiktsivilisatsioonide üldist kultuuri ja pakkudes lugejale vajalikke võtmeid, et mõista antiikteksti või ajalooraamatut, aidates lahti muukida viiteid ja heita valgust keerulisematele kohtadele. Selle sarja raamatud ei ole sõnaraamatud. Kogutud informatsioon on siin paigutatud uuritava tsivilisatsiooni mõttelaadi konteksti, sest pole võimalik mõista sündmust, moraali või ühiskonda, kui pole taastatud neid õigustavaid väärtusi. „Tsivilisatsioonide teejuhi” praktiline ülesehitus võimaldab teoseid kasutada mitmel moel:

* lugeda raamatut järjest, avastades kirjeldatud kultuuri erinevaid aspekte;

* siirduda detailse sisukorra abil huvipakkuva peatüki juurde;

* suunduda lisade juurde, et leida kiiresti üles täpne info. Kaardid, tabelid ja skeemid võimaldavad veelgi põhjalikumalt teemasse süveneda.
Tarne 7-14 tööpäeva
18,00 €
Tavahind: 18,95 €
Saadavus kauplustes