Roosiaed

Teine raamat
0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Lapsepõlvesõbrad Parker, Emma, Laurel ja Mac on asutanud Connecticuti juhtiva pulmakorraldusfirma.


Emma Grant on armastanud romantikat lapsepõlvest saadik. Seega pole sugugi üllatav, et ta valis elukutseks lilleseadja ameti, tehes nüüd pruudikimpe ja lilleseadeid sõpradega ühiselt peetavas firmas. Ta saab päevast päeva mängida lilledega ning ühtaegu kolme parima sõbraga koos töötada. Parimat tööd oleks võimatu tahta.


Esmapilgul tundub, et Emma armuelu on kadestamisväärne. Sale ja seksikas Emma toob värvi ja sära igasse ruumi, kuhu siseneb, just nagu tema tehtud lilleseadedki. Tema ümber tiirlevad mehed, kuid ta pole ikka veel leidnud seda õiget. Loomulikult ei tule tal pähegi otsida lähisõpruskonnast.


Kuid just seal Jack Cooke ongi. Arhitekt Jack on olnud aastaid Parkeri venna parim sõber ja seetõttu on ta sisuliselt pereliige. Pisitasa hakkab ta endale tunnistama, et tema tunded Emma vastu on enamat kui pelgalt sõbra omad. Ja kui Emma tema kirele vastab, hakkavad asjad keeruliseks kiskuma.


Jackil pole usku püsisuhtesse. Emma igatseb aga armastust, mis kestab kogu elu. Üksmeele leidmiseks peavad nad usaldama nii teineteist kui ka oma südant...
Toode on läbimüüdud!